Λίνα Μούτσου

Βιογραφικό

Η Λίνα Μούτσου είναι ιδιοκτήτρια του STRONG spot. Η αγάπη της για τον υγιεινό τρόπο ζωής και την άσκηση, την οδήγησαν να ασχοληθεί για χρόνια με το κομμάτι αυτό.

Ξεκίνησε το 2015 με την εταιρία Stay Strong Events, όπου μαζί με τους συνεργάτες της, διοργάνωσαν και συνεχίζουν να διοργανώνουν τα μεγαλύτερα fitness events της πόλης!

Είναι Πιστοποιημένη Pilates Instructor (Mat, Equipment, Pre/Post Natal, Rehabilitation, Pilates for Seniors).

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά: ‘‘Είμαι δασκάλα Pilates και αυτό το επάγγελμα είναι για μένα περισσότερο από απλώς μια δουλειά. Είναι ένας τρόπος ζωής, μια αγάπη και μια αποστολή που με καλεί καθημερινά.’’

Συνεχώς ενημερώνεται για τις καινούργιες εξελίξεις στο χώρο του Pilates παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια. Κατέχει επίσης πτυχίο ειδικού εφαρμογών διαιτητικής και συνεργάστηκε για χρόνια με γνωστά γυμναστήρια της πόλης.

Δημιούργησε έναν χώρο ζεστό και σύγχρονο, έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς ενώ εξερευνούν τις δυνατότητες τους. Σκοπός της, να κάνει τον κόσμο να γνωρίσει και να αγαπήσει την μέθοδο Pilates, αφού πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει την ζωή όλων μας!