3ο ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Μετα την επιτυχία και της δεύτερης διοργάνωσης, το Stay Strong Events φέρνει στην πόλη της Θεσσαλονίκης το 3ο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024!

Δημιούργησε την ομάδα σου και έλα μαζί μας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι!
Εκεί που το μυστήριο συναντά την κίνηση, και το μυαλό δουλεύει παρέα με το σώμα.
Σκέψου, δράσε, διασκέδασε, γνώρισε καλύτερα την πόλη μας και ίσως η δική σου ομάδα να κερδίσει τον μεγάλο θησαυρό (έπαθλο)!

Έπαθλα παιχνιδιού:
Δωροεπιταγή γνωστού super market
Δωρεάν βόλτα & ποτό στο Θερμαϊκό
Προϊόντα από την εταιρεία @etheleo
8 movie voucher & 6 playroom voucher από @bigtime
Μια ημερήσια εκδρομή από @ioletravel

8 Δωροεπιταγές αξίας 10€ απο την @pizzafan

Τίτλος: “The city of magic”

Ετοιμάσου για μια συναρπαστική περιπέτεια στην πόλη της μαγείας, όπου τα μυστικά περιμένουν να ανακαλυφθούν! Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις ένα ταξίδι γεμάτο μυστήριο και εκπλήξεις;

Συγκέντρωσε τους φίλους σου και ετοιμάσου για μια απίθανη περιπέτεια καθώς αναζητάτε τον χαμένο θησαυρό σε μια πόλη γεμάτη μαγεία… Κρυμμένα στις όμορφες γωνιές της νέας παραλίας, τα στοιχεία που θα σε οδηγήσουν στον θησαυρό περιμένουν να ανακαλυφθούν.

Δεν είναι μόνο το έπαθλο που σε περιμένει, αλλά και η ευκαιρία να ζήσεις την περιπέτεια της ζωής σου! Ετοιμάσου να λύσεις γρίφους, να αντιμετωπίσεις προκλήσεις,να μάθεις ξόρκια και να πιστέψεις και εσύ στην μαγεία.

Μην χάνεις άλλο χρόνο!
Αμπρα καταμπρα …
Η περιπέτεια σε περιμένει! 🗝✨

Η κάθε ομάδα μπορεί να αποτελείται από 2-8 άτομα.

Κόστος συμμετοχής ανά ομάδα: 30€
(Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)

Η δράση απευθύνεται σε ενήλικες.
Έφηβοι από 12 ετών και άνω μπορούν να συμμετέχουν μόνο με συνοδεία κηδεμόνα.
Η ιστορία του παιχνιδιού διαδραματίζεται στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.

⚠️Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην ειδική φόρμα, συμπληρώνοντας στο κενό πεδίο όλα τα υποχρεωτικά πεδία καθώς και το⚠️ όνομα της ομάδας σας!⚠️

‼️Αμέσως μετά την συμπλήρωση της φόρμας, θα σας σταλεί αυτόματα ένα email (Ελέγξτε και στα spam/προωθήσεις!) με όλες τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της κράτησής σας με προπληρωμή. Μετά τη διασταύρωση της πληρωμής σας θα στείλουμε το ακριβές σημείο και την ώρα συνάντησης, καθώς και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.
!!! Δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής επιτόπου. Δεν θα γίνονται δεκτές συμμετοχές χωρίς την εκ των προτέρων κράτηση θέσης. !!!

Εγγραφές εδώ έως 29/03 👇👇
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe_90Yvk5C…/viewform…

Previous Post

Related Posts